
وی اخیراً پس از نقش های قبلی در سطح ارشد در L’Oreal و Clarins در یک نقش رهبری اجرایی برای Naturopathica Holistic Health خدمت کرده است.
ملیسا مایسل ، دستیار ویرایشگر04.14.21
مک کافری با بیش از 30 سال تجربه به بابر پیوست. وی اخیراً پس از ایفای نقش در سطح ارشد قبلی در Clarisonic ، بخش L’Oreal Luxe ، Clarins Paris و Comfort Zone ، در یک نقش رهبری اجرایی برای Naturopathica Holistic Health خدمت کرده است.
تیم والر ، مدیر عامل شرکت بابور ، اظهار داشت: “مک کافری به عنوان یک مدیر فروش باتجربه و موفق ، تخصص و قابلیت های درآمدزایی اثبات شده ای را به بابور می آورد. “سوابق و دانش گسترده وی در صنعت ، همراه با رهبری ما در مراقبت از پوست حرفه ای ، کمک می کند تا بابور به یک بازیگر مهم در بازارهای اسپای روز ، هتل های معتبر و بازارهای اسپا تبدیل شود.”
Leave a reply